Nou reglament de protecció de dades

El proper 25 de maig entrarà en vigor, el nou Reglament relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.


Aquesta nova normativa suposa una sèrie de canvis en matèria de protecció de dades sent les empreses més afectades per aquests canvis, les de més de 250 treballadors, les que operen amb tractaments de dades massives, o les de nivell de categoria especial (per exemple: Salut).

Si bé, hi ha novetats que poden afectar a totes les empreses amb independència de la seva grandària o tipus de dades, i que hauran d’anar adaptant-se a aquests canvis. En aquest sentit, les principals novetats són les que destaquem a continuació:

 • El consentiment ha de donar-se mitjançant un acte afirmatiu clar.
 • S’amplien els drets dels usuaris (Drets ARC) amb la regulació del dret a l’oblit, limitació del tractament i a la portabilitat, és a dir, del dret a sol·licitar la supressió de les dades personals, el dret a limitar alguns tractaments dels quals en el seu moment van rebre autorització i el dret de l’usuari al fet que es traspassin les dades a un altre prestador de serveis, en el format en el qual es trobin.
 • Se sol·licita a les empreses una actitud proactiva en l’adopció de mesures necessàries per al compliment de la Llei, havent de prendre la iniciativa en la implantació d’aquestes, en el seu control i supervisió.
 • Se substitueix el catàleg de mesures de seguretat, ara les empreses hauran de realitzar una avaluació de les mesures d’índole tècnica i organitzativa que han d’adoptar en relació amb la importància de les dades que tractin i en relació amb les noves tecnologies que utilitzin:
 • Es produeixen canvis en el règim sancionador.

DSV ASSOCIATS S.L. està preparant directament els tràmits per procedir a l’adaptació de la seva empresa a la nova normativa, i en breu ens posarem en contacte amb vostè per dur-la a terme. Així mateix, estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment que considerin oportú realitzar.

 

93 865 46 25

AV. JOSEP FONTCUBERTA, 145, 3r 2a

CONTACTE

DSV INFORMA

AV. JOSEP FONTCUBERTA, 145, 3r 2a

  Formulari de contacte

  Omple el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per solucionar qualsevol consulta
  * Camps obligatoris

  Ens autoritza el tractament de dades incorporades en el formulari per atendre a la seva consulta o petició acceptant la nostra política de privacitat

   DSV Informa

   Si vols subscriure't al nostre Newsletter digital, omple el següent formulari:


   En qualsevol moment podràs donar-te de baixa o modificar les dades des de l'enllaç que trobaràs al peu del mateix Newsletter

   * Camps obligatoris

   Ens autoritza el tractament de dades incorporades en el formulari per atendre a la seva consulta o petició acceptant la nostra política de privacitat